Justins morföräldrar får fanmail ;)



Lystring alla Bieber fans: Justins morföräldrar läser er fanmail!


Allt efter att Bieberfevern sprider sig över hela världen, så försöker Justins familj leva ett normalt liv i Justins hemstad - Stratford. För det mesta så har det gått bra, men det har hänt att Beliebers har hittat hem till Justins morföräldrar!

Fans har försökt ta kontakt med Justin och har då sänt ett brev till "Justin Bieber, Statford" och då har brevet hamnat hos Justins mormor och morfar, detta händer några gånger i månaden! , Sa Justins mormor Diane, som helst inte vill ge ut sitt efternamn i denna intervjun.

Kärleksbreven uppmanar hennes barnbarn att ringa, maila och komma till länder över hela världen, inkusive Tyskland och England. "Han är en världskänd stjärna nu och alla i Stratford vet vem han är.", Sa Tom Creech, talesman för "Canada Post"

Justins mormor läser hans mail för att han är borta under långa perider och det kunde varit något viktigt. Men för det mesta, innehåller breven bara en massa "hugs and kisses" "Det är jättekul att läsa dem!" sa hon.

När Justin firade sin födelsedag den 1 Mars, så fick hans mormor och morfar telefonsamtal från fans som ville veta om de kunde skicka presenter till deras hem. Svaret blev nej.

"Det stör mig inte så mycket" sa Diane. "Det finns de som kommer och knackar på dörren och frågar om autograf, men jag kan ju inte ge dem det, jag är bara en mormor!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0