Stjärnorna Måste Ställa In,Justin Tar Över Världen


Jonas Brothers hade en ganska bra resa. Men även de inser nog att de redan är på nedgång. Justin Bieber ungifär valsade in till stan och blev nya solo-ansiktet för popmusik. 

JO-Bros har fortfarande fans ... bara mycket mindre än tidigare! I själva verket, enligt en ny rapport, så har de varit tvungna att avbryta sexton konserter på sin sommarturné! Detta verkar vara en gemensam trend i musik just nu,  American Idol chefer drar in åtta dagar av Idols Live turné, och stora stjärnor som Rihanna och Christina Aguilera gör detsamma.

Det är en enorm skillnad från så sent som förra året, när Jonas Brothers sålde ut stora arenor till skrikande tonåringar. Men alla får ersättas av någon yngre och fräschare, och i deras fall, är det Bieb. Justin Bieber verkar bara vinna mark varje dag, och han är på sin "My World"-turné i stort sett fram till slutet av året. Justins väg till berömmelse påminner en hel del av Jonas Brothers, som en gång hade sin tron som prinsarna av pop. Så att det bara får oss att undra .... Kommer Justin Bieber bli nästa ett ersättas?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0